Webbplats tjänster

hem > webbplats

Det vi gör är enkelt. Vi gör webbdesignen och webbplatesen att funka för ditt företag. Vår webbplats tjänst styrs av din affärsbehov och vi erbjuder de webbutvecklingsverktygen som vi anser passar bäst för ditt företag.

Kom i kontakt
hamraz solution webbyrå i södertälje, skapa grattis hemsidor
behovanalys

Behovsanalys

Behovsanalysen är faktiskt en flerstegsprocess. Vi analyserar kundens behov och krav för att utveckla en passande webbdesign.

Kom i kontakt

Webbdesign

Vi lägger tid på att förstå din målgrupp och ditt affärsmål för att skapa webbdesign som är relevant, användarvänligt och fantastiskt.

Kom i kontakt
behovanalys
behovanalys

Utveckla

Vi erbjuder webbplatsutveckling både med anpassade plattformar såsom React, Gatsby, PHP och HTML men också WordPress.

Kom i kontakt

Underhåll

Vi ser till att din webbplats fungerar smidigt och gör jobbet som det var tänkt att göra d.v.s. ta kunder till ditt företag.

Kom i kontakt
behovanalys

Hur vet du om din webbplats behöver uppdatering?

Ser den omodern ut? Det är viktigt att din webbplats fungerar sömlöst, men också den måste se fräsch och modern ut.


Är din webbplats mobilvänlig? Mer än hälften av webbplatstrafik kommer från mobila enheter och Google baserar nu sina rankningar på mobilen. Det är viktigt att dina kunder har en utmärkt mobilupplevelse på din webbplats.

Har dina konkurrenter nyare webbplatser? Om dina konkurrenter har webbplatser som ser ut och fungerar bättre än din, kommer det att bli en stor nackdel men du kan överväga en uppdatering för att driva dig framåt.


Din webbplats levererar inte den trafik som du förväntar dig. Vilket innebär att dina besökare hittar inte det de letar efter.

Vi arbetar inom olika branscher

media
Konst & Media

Det är en chans att sträcka ut våra designfärdigheter och skapa något som kommer att sticka ut samt engagera en passionerad publik.

fastigheter
Fastighet

Vi erbjuder branschspecifika webblösningar. skräddarsydda för att möta dina behov i fastighetsmarknaden.

finance
Finans

Vi förstår designkraven för finansiella företag som behöver visa professionalism och trovärdighet när de hanterar sin kundbas.

handel
E-handel

Vi erbjuder e-handelslösning efter era behov och önskemål. Vi hjälper även till med marknadsföring om ni så önskar.